Thema-avond Halloween

Kijk je ernaar uit om met Halloween zelf aan de slag te gaan en kindergezichtjes om te toveren tot griezelige snoetjes? Zin in een gezellige avond?

Dan is deze thema-avond Halloween iets voor jou!

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen!
Enige basiskennis kindergrime is mooi meegenomen, doch ook zonder help ik je graag op weg.

Wat mag je verwachten?

Met een leuke groep van max. 8 deelnemers gaan we een hele avond gezellig schminken en griezelen.

We gaan aan de slag met kwalitatieve schmink, penselen, sponsjes en glitters.
Er wordt niet op elkaar geschminkt maar wel op de handige Wabbyfun oefenborden.

We leren enkele leuke Halloween kindergrime ontwerpjes. Heksen, spinnen, spoken, vampieren en pompoenen mogen hier niet bij ontbreken.

Deze workshop richt zich op leuke kindvriendelijke ontwerpjes, dus niet TE griezelige horror toestanden. Ideaal om jouw kind dit jaar met Halloween leuk geschminkt naar school te laten gaan.

Alle materialen worden individueel voorzien tijdens de cursus, alsook een drankje tijdens de pauze.
Na de les is er vrijblijvend de mogelijkheid tot het aankopen van materialen en te betalen met Bancontact.

Wat kost het?

Kostprijs: 35€

Wanneer zijn de workshops?

Deze workshop is te boeken op aanvraag.
Nieuwe data komen online hier op de website en tevens op onze Facebookpagina.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe data? Laat ons een berichtje na en we houden je persoonlijk op de hoogte!

Hoe kan je inschrijven?

Snel inschrijven is de boodschap, de plaatsen zijn beperkt.

Vanaf 4 personen is er ook de mogelijkheid om zelf een privé workshop aan te vragen.

Inschrijven: via het contact formulier, info@wabbyfun.be of privé berichtje op de Facebook of Instagram pagina van Wabbyfun

workshop kindergrime halloween

Volgende workshop?
Op aanvraag

De basiscursus kindergrime werd supertof gegeven met een duidelijke uitleg en heel veel oefenmateriaal. Na twee lessen kan je echt al kinderen grimeren.
Voor de twijfelaars... als An het aan mij kan leren, kan ze het aan iedereen!

Annick
mama van Matti en Robbe

Het oefenbord en materiaal dat ik na de workshop mee naar huis kreeg zijn super handig om nieuwe ontwerpen nog eens extra in te oefenen.

Leentje
Mama van Charlie en Jules

Ik volgde een hele fijne 2-delige basiscursus kindergrime bij Wabbyfun. Nu ik de basistechnieken ken, maak ik met gemak de foto’s na die mijn dochter op Pinterest uitkiest!

Eva
Mama van Ella en Stef

Ik volgde de workshop Onestroke. Nooit gedacht dat je met 1 penseel zulke mooie dingen tevoorschijn kon toveren! Het resultaat ziet er fantastisch uit! Dankzij de goede uitleg en hulp heb je het snel onder de knie!

Joni
Mama van Margaux

Super leuke workshops bij Wabbyfun! Er wordt lesgegeven met 100% inzet en veel passie en dat werkt aanstekelijk. Er is enorm veel materiaal om mee te oefenen. 
Een echte aanrader!

Shauni
Spelbegeleider en schminkster bij IKBENEENKIND

Ik volgde zowel de Basisworkshops, de Onestroke alsook de thema-avond Halloween. Het was altijd heel leuk, leerrijk en gezellig, het perfecte avondje uit met mijn beste vriendin!

Inge
Mama van Zoï en Alex

Geweldige basiscursus! In 2 lessen worden alle basistechnieken uitgelegd en ingeoefend. De uitleg is duidelijk en alles wordt voorgedaan door een geduldige lesgeefster. Daarna wordt dit in de les ingeoefend onder begeleiding en bijgestuurd waar nodig. Echt top!

Karen
Onthaalouder

Met onze carnaval groep hebben we een thema-avond op maat geboekt. Wat een gezellige leuke avond! Met veel tips en advies bij ons carnaval thema van dit jaar zijn wij helemaal klaar om zelf onze groep te schminken. En wat een leuke winkel!

Eva
Carnavalist

In de thema-avond Halloween leerde ik leuke en snelle voorbeelden om alle kinderen van mijn klas om te toveren voor een Halloweenwandeling. Echt een leuke leerrijke avond!

Juf Joni

Het aangeboden starterspakket is echt compleet. Er zit alles in om zelf aan de slag te gaan, we hebben er hier al veel plezier aan gehad!
Heel fijn dat ik geen 20 winkels moest aflopen om materiaal te kopen.
Kortom een echt aanrader!

Karen
Mama van Elise en Alex